Volvo XC90

La fel ca și celelalte autoturisme Volvo, modelul XC90 a fost realizat pentru a oferi cele mai înalte standarde de siguranță, atât pentru pasageri, cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Ecranul tactil central îți permite să controlezi cu ușurință funcțiile autoturismului, rămânând în permanență în control la volan. Spațios și versatil, Volvo XC90 are până la șapte locuri confortabile pentru toți pasagerii – aceștia călătoresc relaxați, având loc suficient pentru picioare.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Volvo XC90, un SUV elegant pentru călătoriile familiei tale

Modelul Volvo XC90 este SUV-ul de familie proiectat special pentru a îmbina cele mai noi tehnologii legate de siguranță cu tehnologia intuitivă și motoarele puternice, silențioase și eficiente, ce îți permit o accelerare lină.

SUV-urile de familie sunt din ce în ce mai populare și în România, pe măsură ce siguranța și flexibilitatea oferite de aceste autoturisme au devenit din ce în ce mai atractive pentru români. Caracteristici precum spațiul mai mare, poziția de conducere ridicată sau tehnologia avansată a motoarelor sunt, de asemenea, apreciate – iar modelul Volvo XC90 nu face excepție.

Creează chiar tu modelul Volvo XC90 care ți se potrivește. Poți alege dintr-o gamă largă de culori, specificații sau accesorii – poți personaliza modelul preferat, pentru a se potrivi cel mai bine stilului tău de viață. Îți oferim, de asemenea, soluții avantajoase de finanțare, prin Volvo Car Financial Services, soluția completă de finanțare prin leasing operațional și posibilitatea extinderii garanției.