Volvo XC60

Noul Volvo XC60 este deja unul dintre cele mai cunoscute SUV-uri crossover mid-size scandinave, fiind votat ca Mașina Anului 2018 în lume. Cu un design exterior de înaltă clasă, cu linii clare și dinamice, Volvo XC60 se remarcă și prin designul interior deosebit, tipic scandinav, minimalist, ce îți va oferi o senzație spațiu, dar și de calm și confort la volan.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Noul Volvo XC60, un SUV crossover pentru călătorii inspirate

Modelul Volvo XC60 este unul dintre cele mai sigure mașini de pe piață, beneficiind de sistemul de siguranță City Safety în varianta standard. Autoturismul se remarcă prin designul deosebit, dar și prin siguranța pe care o oferă, unul dintre cele mai apreciate și bine vândute SUV-uri compacte din lume la ora actuală. Volvo XC60 a fost chiar votat ca Mașina Anului 2018.

În același timp, autoturismul a fost proiectat pentru ca toți pasagerii să beneficieze de spațiu suficient și confort maxim. Portbagajul este generos, având un volum de 505 litri până la nivelul spătarelor și până la 1444 litri când spătarele sunt pliate. La fel ca și în cazul celorlalte modele Volvo, siguranța ta și a pasagerilor tăi sunt cum nu se poate mai importante pentru Volvo XC60.

Volvo XC60 este disponibil pentru vânzare în România, la dealerii Volvo din București și din țară, prețurile automobilului începând de la 41,735 euro + TVA. Pentru călătoriile tale în oraș sau în afara acestuia, pentru vacanțele alături de familie și pentru excursiile de weekend, pentru business trip-urile tale de succes, noul SUV crossover Volvo XC60 este alegerea perfectă!