Volvo XC40

Noul Volvo XC40 – Mașina Anului 2018 în Europa – este un SUV compact perfect pentru viața de oraș. Cu designul său elegant și expresiv și proporțiile echilibrate, modelul beneficiază de cele mai noi tehnologii și este disponibil într-o gamă largă de culori, din care o vei putea alege pe cea apropiată de stilul și personalitatea ta.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Volvo XC40, SUV-ul compact Volvo Cars

Optând pentru noul SUV compact Volvo XC40, ai la dispoziție un autoturism sigur și elegant, căruia juriul prestigioasei competiții European Car of the Year, care are loc anual înainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva, i-a acordat anul trecut premiul cel mare.

Camera panoramică de 360° te ajută să vizualizezi în permanență poziția vehiculului în raport cu obiectele care îl înconjoară, iar sistemul de siguranță City Safety, cu care este dotat, se asigură că ești în siguranță în orice moment – atât tu, cât și pasagerii tăi sau ceilalți participanți la trafic. În plus, cu Volvo XC40 descoperi orașul pe muzica preferată, cu sistemul audio Harman Kardon.

Creează chiar tu modelul Volvo XC90 potrivit stilului și personalității tale! Alege dintr-o gamă largă de culori, specificații sau accesorii modelul potrivit stilului tău de viață. Volvo XC40 este disponibil pentru vânzare la dealerii Volvo România, prețurile automobilului începând de la 31,335 euro + TVA, în funcție de modelul și de opțiunile alese.