Volvo V90 Cross Country

Construit pentru a te bucura din plin de aventură, modelul de autoturism Volvo V90 Cross Country te duce la destinație în deplin confort. Grila neagră cu accente cromate, ornamentele negre glossy ale ușilor și țevile de eșapament duble integrate inspiră putere. În interior, scaunele Comfort sunt tapițate în piele Fine Nappa cu cusături specifice echipării Cross Country. Tehnologia Hill Descent Control te menține în mișcare în condiții dificile.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Volvo V90 Cross Country – pregătit pentru fiecare aventură

Modelul de autoturism Volvo V90 Cross Country este apreciat de pasionații din domeniul auto pentru designul spectaculos și pentru experiența deosebită pe care o oferă la volan. Tehnologia inovativă și intuitivă utilizată se îmbină cu detaliile de interior atent realizate, pentru a-ți oferi un plus de confort, dar și de încredere la volan.

Autovehiculele Volvo sunt cunoscute pentru multe dintre caracteristicile lor: siguranța în trafic, aspectul deosebit de elegant sau confortul deosebit oferit fiecărui pasager în parte. Volvo V90 Cross Country este perfect pentru călătoriile tale de fiecare zi, dar și pentru cele de weekend. Te bucuri de un stil de viață activ cu fiecare călătorie, în oraș și în afara lui, împreunî cu cei dragi.