Volvo V60

Noul autoturism Volvo V60 este o mașină estate de familie, versatilă, care te ajută să te bucuri de fiecare moment al călătoriei. Volvo V60 dispune de un șasiu avansat, motoare puternice și o gamă variată de moduri de condus. În interior, meștesugul scandinav se îmbină cu tehnologia inteligentă pentru a oferi un spațiu în care îți va face mereu plăcere să îți petreci timpul. În interior și în exterior, mașina de familie Volvo V60 afișează calitatea și utilitatea, ce definesc cel mai bine design-ul scandinav.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Siguranța în trafic, designul elegant și confortul definesc autoturismul Volvo V60

Autoturismele Volvo sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume pentru caracteristici precum siguranța în trafic sau confortul pe care le oferă conducătorului și pasagerilor. Mașina Volvo V60 impresionează, de asemenea, prin design-ul autentic cu linii simple, bine definite și prin tehnologia smart.

Autoturismul de familie Volvo V60 oferă pe lângă toate aceste beneficii, performanța dată de tehnologiile de ultimă generație și luxul cu care ne-a obișnuit producătorul scandinav. Fie că îl vei conduce zilnic la serviciu sau în călătoriile de weekend ori în vacanțele cu familia, te vei bucura de un maxim siguranță și de confort.