Volvo V40

Modelul Volvo V40 a fost conceput pentru a se potrivi perfect cu viața de oraș. Designul exclusivist, scandinav, cu linii simple și elegante, dar și tehnologia smart, creată pentru a-ți face viața mai ușoară, fac din autoturismul V40 partenerul perfect încă de la începutul călătoriei tale. Volvo V40 are un design contemporan, modern și un interior elegant, cu scaune ergonomice, dotate cu sisteme de încălzire, pentru a te bucura de orice călătorie, chiar și atunci când termometrul arată temperaturi neprietenoase. Volvo V40 este autoturismul special gândit pentru siguranța și confortul călătoriilor tale citadine.

Filtrare modele
Model
Preț
Tip vehicul
Putere
Tracțiune
Transmisie
Sortează după

Volvo V40, modelul perfect adaptat vieții urbane

Volvo V40 este mașina de lux realizată special pentru a-ți face călătoriile în oraș, dar și în afara acestuia, mai plăcute. Fie că alegi Volvo V40 ca primă mașină sau îți dorești să o schimbi pe cea veche, cu modelul V40 te vei bucura de alegerea făcută.

V40 este autoturism sigur, compact, cu 5 uși, din clasa C. Siguranța, dar și designul deosebit și tehnologia intuitivă cu care a fost realizat fac din mașina Volvo V40 una dintre cele mai bine vândute modele ale brandului scandinav din ultimii ani.

Ofertele noastre de autoturisme Volvo, aflate în stoc la dealerii noștri din București, includ perioada de garanție și îți oferim chiar posibilitatea de a extinde această garanție, beneficiind de acoperirea totală a costurilor. Fie că îți ești în căutarea unui Volvo de vânzare în București sau în alte localități, contactează-ne pentru un plus de informații în legătură cu modelele și prețurile Volvo!