Volvo S90

Elegant, cu un design ce constă în linii simple și realizat din materiale naturale, autoturismul Volvo S90 este un sedan de lux unic. Printr-un interior relaxant, reconfortant, combinat cu tehnologie intuitivă și plin de lumină naturală, modelul Volvo S90 oferă o adevărată oază de izolare, confort și siguranță. Acesta este sedanul executiv, redefinit.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

De ce să alegi un autoturism Volvo S90 sau orice alt model Volvo?

Cel mai puternic argument pentru alegerea unui Volvo, indiferent de modelul preferat, este siguranța pe care brandul scandinav și-a stabilit-o ca misiune încă de la înființare, susținând-o prin acțiunile întreprinse de-a lungul timpului. De la implementarea primei centuri de siguranță în trei puncte în 1959 și până la primul înălțător pentru copii și a sistemului SIPS (Side Impact Protection System), angajamentul Volvo pentru siguranța la volan s-a concretizat în numeroase vieți protejate și prevenirea accidentelor în cazul multor generații din întreaga lume.

Personalizează-ți noul Volvo sedan în funcție de dotările preferate ! Dealer-ul Volvo România te va ajuta să identifici modelul Volvo care se potrivește cel mai bine propriei personalități și stilului tău de viață. Beneficiază de reducerile de preț la modelele Volvo S90 Inscription aflate în stoc la dealerii Volvo din București.