Volvo S60

Noul Volvo S60 este sedanul sport care rescrie istoria condusului. Modelul de autoturism Volvo S60 este rezultatul armoniei între tehnologia intuitivă, design elegant și confort pentru conducătorul mașinii și pentru pasagerii ce-l însoțesc. De asemenea, șasiul sofisticat echilibrează confortul și controlul iar alegerea modurilor de conducere este o experiență dinamică, unică. Interiorul autoturismului Volvo S60 este personalizat, în funcție de necesitățile fiecărui conducător auto.

Filtrare modele
Model
Preț
Caroserie
Putere
Tracțiune
Sortează după

Volvo S60 – tehnologie inovativă pentru siguranță și confort

Autoturismele Volvo sunt renumite pentru siguranța pe care o oferă șoferilor și pasagerilor lor, angajamentul luat de producătorul scandinav de automobile premium față de șofatul în condiții de siguranță fiind susținut de acțiuni constante în această direcție.

Indiferent de modelul de Volvo despre care vorbim, sedan Volvo S60 sau ultimele modelele de SUV-uri Volvo, unul dintre numitoarele comune ale acestora este siguranța pasagerilor și a copiilor din mașină.

Dacă vorbim despre siguranța copiilor, Volvo este producătorul de autoturisme care setează standardele de siguranță în domeniu. Peste 50 de ani de cercetări în domeniu și numeroase testări realizate au condus la crearea actualei game de scaune auto pentru copii: sigure și confortabile pentru cei mici, dar și elegante. Fiecare tip de scaun pentru copii a fost testat atât în condiții normale, cât și în condiții de umiditate sau de vreme rece, pentru a maximiza gradul de protecție al micilor pasageri.