Despre Volvo Cars

Povestea Volvo Cars

La Volvo Cars, tot ceea ce facem pornește de la oameni. Misiunea noastră este de a face mai ușoară, mai sigură și mai bună viața oamenilor.

Povestea Volvo Cars a început în 1927 în Suedia, iar astăzi suntem o companie globală, cu vânzări în peste 100 de țări. Mașinile Volvo Cars au schimbat istoria auto și continuă să seteze noi standarde de siguranță și conectivitate auto.

Dintotdeauna, inovația și dezvoltarea celor mai performante tehnologii de siguranță au stat la baza produselor noastre. Privind spre viitor, suntem dedicați viziunii noastre inovatoare pentru mobilitate complet electrică.

Siguranță

Viziunea noastră presupune ca până în 2020, nimeni să nu fie rănit grav sau omorât într-o nouă mașină Volvo.

Grija pentru protejarea oamenilor au făcut ca Volvo Cars să fie lider în domeniul siguranței cu numeroase inovații care au contribuit la salvarea multor vieți, dar și la prevenirea accidentelor. Toate aceste rezultate au fost generate de abordarea noastră unică – bazată pe situații din lumea reală.

Conectivitate

Conectivitatea îți aduce o viață mai bună și mai împlinită când câștigi timp prețios.

Până în 2025, scopul Volvo Cars este să-ți ofere înapoi o săptămână de timp de calitate cu ajutorul unei noi mașini Volvo. De aceea, tehnologia este folosită pentru a oferi suport, ghidare și entertainment.

viitorul-sofatului-volvo-cars-oferte-masini

Viitorul șofatului

Mobilitatea viitorului este personalizată, durabilă și sigură.

Cu gândul la nevoile tale, concepem noi tehnologii și le îmbinăm pe cele existente pentru experiențe unice. Avem grijă de oameni și de mediul în care trăiesc, de aceea obiectivul nostru este ca aproximativ 50% din mașinile pe care le producem și le vindem să fie electrice până în 2025.